Mario de Veij is per november van dit jaar het team van Heeneman & Partners komen versterken. Mario was 20 jaar lang supermarktondernemer onder de C1000 formule en de afgelopen 4 jaar werkzaam in de EMTÉ organisatie. Mario houdt zich bezig met zowel vastgoed gerelateerde vraagstukken als relatiebeheer met beleggers. We zijn bijzonder verheugd iemand met zoveel ervaring en kennis in de supermarktwereld te kunnen verwelkomen.

Mario de Veij: “ Ik ben zeer blij dat ik binnen het team van Heeneman & Partners kan gaan meewerken aan verdere groei. Ik ken Heeneman & Partners al vanaf 2010, toen ze een fonds oprichtte dat het winkelcentrum kocht waar mijn supermarkt onderdeel van uitmaakte. Tevens was ik geruime tijd lid van de beleggingscommissie van supermarktfonds.nl, ook een fonds van Heeneman & Partners. “

Bezoekadres

Buitenveldertselaan 106
1081 AB Amsterdam
Routebeschrijving | Openbaar vervoer

T: +31 (0)20 22 70 222
E: info@heeneman-partners.nl