Heeneman & Partners koopt Jumbo en Aldi in Vlijmen

Heeneman & Partners, fondsmanager van supermarktfonds.nl, heeft namens het fonds de Jumbo en Aldi supermarkt aan de Oliemaat in Vlijmen gekocht. Jumbo en Aldi zijn de grootste huurders verantwoordelijk voor meer dan 70% van de huurinkomsten, aangevuld door een aantal (lokale) ondernemers. Verkoper is Orange Capital Partners. Koper werd bijgestaan door Lexence en Rechtstaete. CBRE en Loyens & Loeff adviseerden verkoper in deze transactie.

Met deze aankoop heeft supermarktfonds.nl 14 supermarkten in portefeuille en een fondsvermogen van ruim € 85 miljoen.

Mark Tordoir (directeur vastgoed): “Door deze aankoop wordt onze portefeuille verder versterkt. Het stabiele marktgebied van Vlijmen, de krachtige combinatie van Aldi en Jumbo en het grote aangrenzende parkeerterrein (165 gratis plaatsen) vormen tezamen zekerheid voor de toekomst en daarmee een goede aanvulling op de portefeuille. Supermarktfonds.nl blijft op zoek naar nieuwe aankopen”.