Heeneman & Partners heeft namens het door haar beheerde fonds CV KDV de tweede aankoop gedaan aan de Brinklaan 117 in Bussum. Het betreft een sale-and-leaseback, waarbij een langjarige huurovereenkomst is gesloten met kinderdagverblijf Philippo. Het object in Bussum omvat circa 895 m² BVO en 14 parkeerplaatsen.

Rob van Sabben, partner/directeur vastgoed bij Heeneman & Partners: ‘Wij zijn voortdurend op zoek naar maatschappelijk vastgoed, waarbij de focus ligt op kinderdagverblijven, scholen en eerstelijnszorg’.

Heeneman & Partners belegt via haar fondsen tevens in supermarkten en winkelcentra. Hier zijn de winkels voor dagelijkse en periodieke goederen dominant.

Sprmrkt Vastgoed adviseerde de koper tijdens het proces, en Castanea Bedrijfsmakelaars adviseerde de verkoper. 

Heeneman & Partners is opgericht in 2009 en beheert inmiddels een fondsvermogen van meer dan EUR 200 mln.