Angelo Gordon en Cairn Real Estate hebben (een deel van) winkelcentrum Wijkerbaan in Beverwijk verkocht aan Heeneman & Partners, die deze als fondsbeheerder heeft aangekocht namens supermarktfonds.nl. Het winkelcentrum heeft een oppervlakte van circa 7.100 m² en is verhuurd aan onder andere Albert Heijn en Aldi.

Rob van Sabben, partner/directeur vastgoed bij Heeneman & Partners: ‘Wijkerbaan in Beverwijk is wederom een prima aanvulling met een convenience gedreven winkelcentrum! Het supermarktfonds.nl blijft gestaag groeien, waarbij wij kritisch blijven op de kwaliteit en samenstelling van de portefeuille.’

Heeneman & Partners belegt via haar fondsen in supermarkten en winkelcentra waar de winkels voor dagelijkse en periodieke goederen dominant zijn. Tevens belegt zij in maatschappelijk vastgoed zoals scholen en kinderdagverblijven.

supermarktfonds.nl bestaat sinds 2011 en heeft inmiddels een portefeuille van 23 supermarkten.

De verkoper is geadviseerd door CBRE in combinatie met Brickstone, Osborne Clarke en PwC. De koper werd juridisch bijgestaan door Lexence.