Namens ons supermarktfonds.nl heeft Heeneman & Partners twee winkelpanden in het centrum van Lopik verkocht aan een particuliere belegger en een lokale ondernemer. In een van de panden zit al jarenlang een opticien gevestigd. In het andere pand zal zich een fietsenspeciaalzaak gaan vestigen. Eerder werden al panden in Lopik uit het supermarktfonds.nl verkocht aan een lokale keurslager en de Kruidvat aan een particuliere belegger.
Bij de verkoop is Heeneman & Partners bijgestaan door RemmersVanGorkom Vastgoedadviseurs.

Over Heeneman & Partners

Heeneman & Partners belegt via haar fondsen in supermarkten en winkelcentra waar de winkels voor dagelijkse en periodieke goederen dominant zijn. Tevens belegt zij in maatschappelijk vastgoed zoals scholen en kinderdagverblijven.

supermarktfonds.nl bestaat sinds 2011 en heeft inmiddels een portefeuille van 23 supermarkten.