Heeneman & Partners heeft namens het door haar opgerichte fonds ‘C.V. Waterlandplein’ het winkelcentrum Waterlandplein in Amsterdam gekocht van een particuliere belegger. Naast winkels voor de dagelijkse boodschappen, met als grootste huurders Albert Heijn, Aldi en Action, heeft dit centrum ook belangrijke voorzieningen voor de wijk, zoals de openbare bibliotheek, huisartsenpost en fysiotherapie.

Rob van Sabben (partner / directeur vastgoed): ‘Met ‘C.V. Waterlandplein’ beleggen we in drie categorieën waarin wij heilig geloven: Amsterdam, ‘convenience’ aanbod en maatschappelijk vastgoed’.  

Koper is geadviseerd door Sprmrkt Vastgoed, Hogan Lovells International LLP en Rechtstaete. Verkoper is geadviseerd door SP Fund.

 

Over Heeneman & Partners

Heeneman & Partners is opgericht in 2009 en houdt zich bezig met beleggen in vastgoed ten behoeve van voornamelijk particuliere beleggers. Heeneman & Partners belegt in supermarkten en maatschappelijk vastgoed. Het fondsvermogen bedraagt inmiddels ca. EUR 300 miljoen.