Maatschappelijk Vastgoed CV KDV

CV KDV biedt beleggers de mogelijkheid om in maatschappelijk vastgoed te investeren. Het fonds is opgericht in november 2020. Aan een beperkte groep beleggers (minder dan 50) worden participaties in CV KDV aangeboden door de commanditaire vennootschap CV KDV, vertegenwoordigd door haar beherend vennoot.

De uitgevende instelling CV KDV is een commanditaire vennootschap, die momenteel belegt in twee vastgoedobjecten, één aan de Brinklaan 117 te Bussum, en één aan de Museumlaan 16 te Koog aan de Zaan. Doelstelling is om in de toekomst de vastgoedportefeuille uit te breiden. Bij uitbreiding genieten zittende beleggers een eerste recht van inschrijving (naar rato van hun deelname).

Details CV KDV

Het maatschappelijk vastgoed fonds CV KDV is in november 2020 opgericht. De eerste investering van het fonds was de aankoop van een kantoorvilla in Koog aan de Zaan. Dit object is voor 15 jaar verhuurd is aan een kinderopvangorganisatie, Villa West. Villa West exploiteert reeds twee andere vestigingen in Zaanstad.

Met de tweede aankoop van een voormalige pastorie in het centrum van Bussum is het kapitaal in Juni 2021 uitgebreid. Het object in Bussum wordt voor 10 jaar verhuurd aan kinderopvangorganisatie Philippo.

De doelstelling van het fonds is om de portefeuille op termijn uit te breiden tot tenminste vijf objecten, bij voorkeur verhuurd aan verschillende kinderopvangorganisaties.

Koog aan de Zaan pand van CV KDV fonds van Heeneman en Parters

Koog aan de Zaan

Museumlaan 16
Kinderdagverblijf Villa West

Kinderdagverblijf Philippo in Bussum aangekocht door CV KDV fonds van Heeneman & Partners

Bussum

Brinklaan 117
Kinderdagverblijf Philippo

Wilt u een persoonlijk gesprek over deelname

in de fondsen van Heeneman & Partners?

Neem dan contact op met ons op via
telefoonnummer 020-227-02-22 of e-mail info@heeneman-partners.nl

Bezoekadres

Buitenveldertselaan 106
1081 AB Amsterdam
Routebeschrijving | Openbaar vervoer

 

T: +31 (0)20 22 70 222
E: info@heeneman-partners.nl